Flyget bokat!

Flygbiljetterna för hela ZASP Stars är nu bokade tur och retur Lilongwe - Stockholm. Laget kommer först att åka buss från Kakoma i Zambia till Lilongwe, Malawis huvudstad, en resa på ca 4 timmar. När de väl landat i Stockholm blir det tåg till Göteborg.

 

I övrigt är förberedelserna igång med träning i både fotboll och engelska. En och annan riktig match har det blivit också, vilket alltid lockar mycket publik.

 

Laget har även hämtat sina pass i Chipata. Nästa steg är att alla måste resa till Lusaka, Zambias huvudstad, för att ansöka om visum. Resan tar ca 7 timmar med buss från Kakoma och kräver minst en övernattning för att hinna med allt.

 

Här på hemmaplan håller ZASP Sverige och Azalea på med att planera veckorna i Göteborg, allt från träningsläger till Liseberg.

 

Stort tack till både privatpersoner och sponsorer som hjälpt till med att samla in både fotbollsskor, strumpor, benskydd, träningsoveraller, väskor och mycket mer!

 

Nu återstår det att samla in lite vardagskläder som ombyte till matchställen, lämpliga för svenskt sommarväder! Så har du urvuxna kläder tar vi tacksamt emot dem. Kontakta ZASP Stars på facebook, maila ZASP Sverige eller Azalea BK så får du mer information.

 


RSS 2.0